Bizi sosyal medyada takip edin !
 
Kayseri Fan Coil Servisi
10 January 2016
Fancoil Klima Bakimi

Merkezi sistemlerde istenilen odalarin veya hacimlerin iklimlendirilmesi için oldukça etkili cihazlardir. Merkezi sistemli fan coil klimalar birçok alanda ayni anda faaliyet göstermesi sebebiyle bakimlarinin düzenli olarak yaptirilmasi olusabilecek problemlerin önüne geçmek için son derece önemlidir.kayseri fancoil bakim 03524421616

Farkli kapasitelerde, iki borulu veya birçok alanin ayni anda isitma ve sogutmasinin birlikte yapilmasinin istendigi bina kullanimlarina elverisli, dört borulu olarak üretilmektedir. Bakim yapilmadigi takdirde cihazlarda istenmeyen arizalarla karsilasila bilinir ve bu durum  birçok kisiyi ayni anda magdur edebilir.

Bakimi yapilmayan fancoiller ideal filtreleme yapamayacagindan toz ve partiküller ortamda kalir, küf mantarlari olusmasina neden olurlar. Bu da bas agrisi, sinüzit, kronik yorgunluk, burun kanamasi, yüz felci, astim, alerji ve lejyoner gibi ciddi hastaliklara yol açabilir” oysa sadece periyodik bakimlarla bu riskleri ortadan kaldirip fancoilleri sagligimiz için faydali bir hale getirebiliriz.iklimklimasistemleri olarak kayseri fancoil bakim,ariza,montaj.hizmetleri olarak siz degerli müsderilerimiz. Her  zaman kaliteli servis anlayisi olarak sizlerin yaninizda olmak dan gurur duyariz . Cihazlarinizi tercübeli ellere  teslim edin rahat ve konforun  rahatligini yasayin ..

Kayseri fancoil servis 0352 442 16 16
 
Copyright © 2015 Tüm hakları saklıdır.
Designed by İsmail ATİK